Logotip last minute logo
Last Minute ponude | Last minute iz Ljubljane | Rezervacija hotela | Last minute avio karte | Redovne avio karte
logo

Zanzibar | Puerto Plata | Punta Cana | Šri Lanka | Egipat | Bali | Tenerife | Dominikanska Republika | Kuba | Kako do... | Korisne informacije

19.07.2024


Jednostavno traženje

 
traži
hotel
od do
kategorija
usluga
osoba za
djete
iz

Akcije

 
Tenerife iz Beča - 7 dana već od 882 EUR - 01.08.2024.
Tenerife iz Beča - 7 dana već od 924 EUR - 01.08.2024.
Turska, Alanya iz Ljubljane - 10 dana već od 1017 EUR - 22.07.2024.
Turska, Alanya iz Ljubljane - 10 dana već od 1057 EUR - 29.07.2024.
Turska, Alanya iz Ljubljane već od 999 EUR - BESPLATNO ZA PRVO DIJETE DO 12G - 08.08.2024.

Druge mogućnosti

 
Odlasci iz Zagreba
Rent-a-Car
Rezervacija hotela
Opisi hotela
Hit turizam d.o.o.
Ulica Jurja Žerjavića 7/1 (u dvorištu)
10000 Zagreb
MB: 2436248
HR-B-01-080672743

T: 01 4811036
T: 098 9688 830
Fax: 01 4811036

radno vrijeme
9-19h
subota
9.30-12.30h


e-mail


Korisne informacije

Važne informacije za vaše putovanje Kupon za let (Flugschein / Flight Coupon):
Na tom listu ćete pronaći avio prijevoznika sa kojim letite, br. leta, satove leta i dozvoljenu kilažu za vašu prtljagu (obično 20kg/osoba). Ukoliko se ne pojavite na odlaznom letu, a to ne prijavite avio prijevozniku, avio prijevoznik stornirava i povratni let!
 
Redovne linije sa papirnatom avio kartom:
Gubitak takve karte morate što prije javiti avio prijevozniku, jer izdavanje nove karte nije uvijek i posvuda moguće. (Izdavanje novih putnih dokumenata ponekad stoji i do 100 Eur.) Po izrađenoj rezervaciji naknadne promjene karte (datumi leta, rute) nisu više moguće. Za možebitne dodatne želje ili reklamacije potrebno se obratiti direktno avio prijevozniku, koji je jedini ovlašten za odobrenje i potvrdu promjena i za prijem reklamacija od strane svojih putnika. Moguće reklamacije i zahtjevi zbog kašnjenja zrakoplova se u tom slučaju upućuju direktno na prijevoznika. Najbolje je da se putnik raspita direktno na aerodromu za šalter avio prijevoznika.
 
Let bez papirnate avio karte (E-TIX, elektronska karta):
Preuzimate samo list papira (ponekad samo i print rezervacije). S tom potvrdom i putovnicom idete direktno na check-in (odlazni šalter), 2 sata prije polaska. Za sve ostalo vrijede pravila kao i pri letu sa papirnatom kartom.
 
Hotelski voucher:
Tu potvrdu prilažete na recepciji objekta kojeg ste rezervirali sa pripadajućom uslugom, koju ste rezervirali po vlastitoj želji.
 
Oznake za prtljagu:
U svakim putnim dokumentima su priložene oznake za prtljagu, priljepite ih na kovčege i čitljivo ispunite sa vašim podacima.
Po običaju, u cijenu karte je uračunat i prijevoz ručne prtljage i jednog komada prtljage do 20kg.. Kod niskobudžetnih prijevoznika vrijede drugi uvjeti! (nekada u cijeni nema prijevoza prtljage, a nekada je dozvoljeno samo do 15kg.)
 
Odlazak:
Na odlaznom šalteru (check-in) potrebno se pojaviti 2 sata prije polaska, gdje predajete prtljagu. Za dolaske na check-in kasnije od 90min. pred polijetanje zrakoplova, ne možemo garantirati ukrcaj na zrakoplov. Prije polaska, putnik je dužan sam provjeriti valjanost putne isprave/osobne iskaznice i vize ako je potrebna. Određene države zahtjevaju valjanost putnih dokumenata min 3, 6, ili cijelih 12 mjeseci po izlasku iz zemlje!
 
Dolazak na destinaciju:
Ukoliko imate rezervirani kompletan aranžman, a prilikom rezervacije nije bilo rečeno drugačije, po obavljanju carinskih formalnosti, pričekat će vas predstavnik organizatora i uputit na vaš transfer do hotela.
 
Dolazak u hotel:
Po dolasku u hotel potrebno je na recepciji priložiti hotelski voucher i osobni dokument.
Ukoliko vam dodijeljena soba ne odgovara, najbolje je da se odmah obratite hotelijeru i obrazložite mu svoje želje.
 
Hotel:
HIT turizam d.o.o. posreduje u prodaji aranžmana različitih organizatora putovanja i nema direktnog utjecaja na izbor konkretne sobe. Što se tiče posebnih želja glede sobe (položaj sobe, soba za nepušače, rezervacije kreveta za bebe...), potrebno se obratiti direktno na hotel-recepciju.
 
Potvrda povratnog leta:
Kod rezervacije kompletnog aranžmana (avion, hotel i transferi) pri potvrdi povratnog leta će vam pomoći predstavnik organizatora na lokaciji. Na "info-listi" (oglasne ploče ili info knjige) u hotelu je potrebno 24-48h. prije povratka provjeriti točan datum i predviđeno vrijeme za odlazak iz izabranog objekta.
Kod rezervacije samo povratne avionske karte ili kod rezervacije posebno avionske karte i posebno hotela, nužno je da samostalno provjerite satove povratnog leta 24-48h. prije povratka na tel. broj koji je naveden u putnim dokumentima (obično je to broj automatskog govornog automata na njemačkom ili engleskom jeziku).
Naknadnu promjenu reda letenja neposredno pred polijetanjem, nažalost nije moguće skroz isključiti i svi prijevoznici i organizatori izričito si zadržavaju pravo promjena satova leta.
 
Reklamacije:
Ukoliko pri vašem odmoru dođe do bilo kakvih problema i imate razloga za pritužbu, nužno je da stupite u kontakt sa lokalnim predstavnikom organizatora i obrazložite mu situaciju. Po prispjeću na destinaciju, za riješavanje problema je odgovoran samo lokalni predstavnik organizatora. Predstavnik vam je dužan izdati potvrdu o zaprimljenoj pritužbi. Po povratku, u roku 8 dana potrebno je predati pismenu pritužbu i priložiti potpisanu (od strane lokalnog pretstavnika) potvrdu o pritužbi na samoj destinaciji.
 
 
Korisni linkovi
Vremenske zone - http://www.timeticker.com/
Informacije o vremenu - www.weatheronline.co.uk
Aerodromi - www.munich-airport.de, www.salzburg-airport.com, www.flughafen-graz.at, http://www.viennaairport.com/jart/prj3/via/website.jart, http://www.linz-airport.at/www/cm/bda/en/index.html, http://www.stuttgart-airport.com/sys/index.php, http://www.lju-airport.si/
Auto karta svijeta - www.viamichelin.com
Karta cijelog svijeta - www.mapblast.com
Konverter valuta - http://www.xe.com/ucc/full.php
Praznivci u svijetu - http://www.earthcalendar.net/index.php
Destinacije: - http://www.amadeus.net/home/destinations/en/index.htm

Prevoditelj - www.prevoditelj.com

upiti i informacije na

 

telefon: + 385 98 9688830, fax: +385 1 4811 036 , email: info@lastminutecentar.com

(C) 1999-2003  SMR&Co. d.o.o. | opci uvjeti | izjava o privatnostinagradni natječaj